Opleidingen in Campus Botaniek

 

Op Campus Botaniek draait alles rond ZORG en WETENSCHAP.

Campus Botaniek gaat over mensen. Empathie & verzorgen staan hier centraal. Leerlingen van Campus Botaniek bouwen voornamelijk een toekomst uit in de zorgsector. Ze stromen door naar de arbeidsmarkt of studeren verder en specialiseren zich. Ze worden bijvoorbeeld verpleegkundige, laborant of leraar. En daar is ook een stevige dosis wetenschappelijke kennis voor nodig. Campus Botaniek combineert dus aandacht voor zorg met aandacht voor wetenschap.

 

Het NIEUWE 3e jaar

 

Volg je een opleiding met ARBEIDSMARKTFINALITEIT (A)? Dan bereiden we je voor op een toekomstige job. Via BRUG7, ons brugjaar, kan je je bijscholen om te gaan verder studeren.

Volg je een opleiding met DUBBELE FINALITEIT (DA)? Dan bereiden we je voor op een  toekomstige job en op een opleiding tot professionele bachelor.

Volg je een opleiding met DOORSTROOMFINALITEIT (D)? Dan ga je daarna verder studeren want wij bereiden je voor op een opleiding tot professionele bachelor (aan de hogeschool) en op een academische opleiding (aan de universiteit).