⌂ Campus Botaniek

homebanner_botaniek.pngMOBIELhomebanner_botaniek.png

vaccineren? ja, graag!

 

Op Campus Botaniek draait alles rond ZORG en WETENSCHAP.

Campus Botaniek gaat over mensen. Empathie & verzorgen staan hier centraal. Leerlingen van Campus Botaniek bouwen voornamelijk een toekomst uit in de zorgsector. Ze stromen door naar de arbeidsmarkt of studeren verder en specialiseren zich. Ze worden bijvoorbeeld verpleegkundige, laborant of leraar. En daar is ook een stevige dosis wetenschappelijke kennis voor nodig. Campus Botaniek combineert dus aandacht voor zorg met aandacht voor wetenschap.

 

babotaniektv

BRUG7BRUG7

allemaal digitaal
opleiding hbo5 verpleegkunde

 

Campus Botaniek biedt, in samenwerking met Erasmus Hogeschool, op 2 locaties de opleiding HBO5 Verpleegkunde aan. In Mechelen en in Jette.

In Mechelen noemen ze Campus Botaniek soms nog "de verpleegstersschool".  In 2014 verhuisde de opleiding HBO5 Verpleegkunde naar een eigen gebouw, met eigen faciliteiten voor de studenten. Toch blijft de band met de oude campus nog even hecht. Veel leerlingen van Campus Botaniek stromen door naar HBO5 Verpleegkunde.

Ga voor een zorgberoep! Een campagne van de overheid.

Busleyden Atheneum
⌂ Campus Botaniek
Augustijnenstraat 92
2800 Mechelen

T | 015 290 136

E | info@BAbotaniek.be

w | www.BAbotaniek.be

| ma, di, do, vr 8:00 - 17:00
 | wo 8:00 - 13:00

 

Ik droom ervan om later kleuterjuf te worden. Ik ben nogal sociaal en werk graag samen met anderen. Dat kan je hier in Campus Botaniek vaak doen. De lessen zijn leuk en heel praktijkgericht. En volgend jaar krijgen we opvoedkunde. Daar kijk ik echt naar uit.Vanina, tweede leerjaar A